Agenda

8 februari 2023 – Informatieavond energiebesparing Oosterwijtwerd

Wil je weten wat de meest effectieve bespaartips zijn? Kom meer te weten op deze bijeenkomst, georganiseerd door de Groninger Energiekoepel en de werkgroep Duurzaam Dorp. Ook grotere maatregelen zoals isolatie en warmtepompen komen aan bod. Tijdens deze avond helpen we je zo op weg met de vragen: wat kun jij doen en wat kunnen we misschien ook samen doen? Er is een presentatie en er zijn experts voor uitleg en antwoord op vragen.

Kom op 8 februari om 19.30 uur langs in Eetcafé De Boerderij in Oosterwijtwerd. Graag tot dan!

14 februari 2023 – HIER opgewekt ‘liefde voor lokaal’

Op dinsdag 14 februari 2023 vindt de 11e editie van het Evenement HIER opgewekt plaats: het grootste landelijke evenement voor en over lokale duurzame energie-initiatieven in Nederland. Locatie: theater de Flint in Amersfoort. Kom je ook?

Aanmelden kan hier: https://www.hieropgewekt.nl/evenement-hier-opgewekt

6 maart 2023 – Toekomstscenario’s energie Vledderveen

6 maart bespreken we vanaf 19.30 uur de meest realistische toekomstscenario’s voor de energievoorziening in Vledderveen in Café Summertime in Mussel. Dit is een vervolg van een eerdere bijeenkomst in het kader van een WEP-traject die geïnitieerd is door de Groninger Energiekoepel in samenwerking met de werkgroep Duurzaam Vledderveen.