Mijn VanOns

Kies jouw type energiecontract Regulier Dynamische energie

Diensten Groninger Energiekoepel

GrEK heeft een breed dienstenaanbod beschikbaar voor haar leden en voor startende duurzame initiatieven in de provincie Groningen. Kijk direct en vraag naar de mogelijkheden!

Heb je de PCR administratie voor dit jaar al geregeld? GrEK biedt hulp!

Heb je vanuit je energie coöperatie een zonneproject opgezet via de Postcoderoos regeling? De deelnemers die hierin participeren krijgen jaarlijks de energiebelasting terug. Hiervoor moet je als coöperatie de informatie over de teruggave aan je leden en de energiemaatschappijen verstrekken. Dit proces is intensief en tijdrovend.

Volledig ontzorgd

Wil je als coöperatiebestuur je kostbare tijd aan dit intensieve proces besteden. Of ben je liever bezig met de ontwikkeling van je coöperatie? De GrEK kan je volledig ontzorgen door deze administratieve last van je over te nemen. Hiervoor vragen we een beperkte financiële bijdrage.

GrEK biedt jou als energiecoöperatie de mogelijkheid om efficiënt en professioneel administratieve ondersteuning in te huren. De GrEK kan het opstellen en versturen van deelnemersverklaringen verzorgen, zodat de korting op de energiebelasting correct verrekend wordt op de jaarafrekening van de deelnemers.

Op een andere manier ondersteuning nodig?

Onze diensten worden uitgevoerd door het bedrijfsbureau van GrEK. Deze ondersteuning kan op allerlei vlakken gebeuren. Zoals:

Wij staan voor je klaar om jouw coöperatie professioneel te ondersteunen. Je vindt meer informatie op www.grek.nl. Of neem voor meer informatie contact op met je contactpersoon bij GrEK.

Startsubsidie lokale energie

Ken je mensen in je omgeving die een duurzaam project willen opzetten? Dan brengen we ook graag de startsubsidie lokale energie onder de aandacht: https://startsubsidielokaleenergie.nl/. Hier kan ieder startend energie-initiatief tot €6000,- subsidie aanvragen. Er is nog geld beschikbaar!