Mijn VanOns

Kies jouw type energiecontract Regulier Dynamische energie

Energiecoaches

Veel inwoners van Groningen willen aan de slag met het verduurzamen van hun huis. Maar waar begin je? Wat zijn verstandige maatregelen? Een energiecoach kan je zo helpen bij het bepalen van de juiste aanpak.

Werving en scholing energiecoaches

Veel gemeenten in Groningen hebben energiecoaches beschikbaar die inwoners helpen met energiebesparing. GREK werft en schoolt de energiecoaches in bijvoorbeeld de gemeente Het Hogeland. Met onze training zijn zij altijd op de hoogte van de laatste inzichten en kunnen zij advies op maat bieden.

Wil je advies van een energiecoach?

Op de website www.regionaalenergieloket.nl onder de categorie ‘in de buurt’ kun je een videobelgesprek of huisbezoek van een energiecoach aanvragen. Zo kun je advies op maat krijgen en beter bepalen welke energiebesparingsmaatregelen geschikt zijn voor jouw woning. Je kunt ook een mail sturen naar energiecoach@grek.nl. Als je je volledige adresgegevens en je telefoonnummer doorgeeft, zorgen wij ervoor dat een van onze coaches contact opneemt voor het maken van een afspraak.

Zelf energiecoach worden?

Wil je als vrijwilliger aan de slag gaan als energiecoach in de gemeente Het Hogeland? Stuur een e-mail naar energiecoach@grek.nl .