Mijn VanOns

Kies jouw type energiecontract Regulier Dynamische energie
Coöperatie

Grunneger Power

Klant worden

Concreet iets doen om de wereld duurzamer te maken. We geloven dat we samen meer kunnen bereiken. Doe je met ons mee?

Regie over eigen energie: dat vinden wij als Grunneger Power belangrijk. Samen met jou als bewoner maken wij de gemeente Groningen duurzaam en mooier. Door bijvoorbeeld zon op grote daken of door coöperatieve zonneparken aan te leggen met aandacht voor ecologie. De opgewekte energie leveren we met trots aan Energie van Ons. Doordat we een grote achterban van ruim 2.000 leden hebben kunnen we serieus invloed hebben op de Groningse energietransitie. Zo wordt energie groener en ook weer van onszelf! Doe je mee?

Leden van onze coöperatie kunnen profiteren van ons Coöperatieve Energiecontract. Lees hier alles over het Coöperatieve Energiecontract. 

“Ik ben er trots op dat wij als grootste energiecoöperatie van Groningen en met ruim tien jaar ervaring een serieuze stem hebben in de Groningse energietransitie.”

- Steven Volkers - directeur

Samen staan we sterk
Onze coöperatie runnen we met een groep enthousiastelingen die zich vrijwillig inzetten  voor de verduurzaming van onze buurt. We financieren onze projecten met lidmaatschappen en klanten die via ons energie afnemen bij Energie VanOns. Voor elke klant ontvangen wij jaarlijks een vergoeding. Deze vergoeding besteden wij weer aan duurzaamheidsprojecten in onze buurt. Samen bouwen we aan een zonnige toekomst. Doe je met ons mee?

Grunneger Power

  • Atoomweg 6b
  • Groningen
Bezoek website

Ook groene stroom van Grunneger Power

Bestaande klant? Bereken via mijn VanOns
  • 100% groene stroom uit eigen buurt
  • Aantrekkelijke tarieven
  • Overstappen is makkelijk
  • Opbrengsten worden lokaal besteed aan duurzame projecten
  • Verbeter je CO2 footprint, zonder grote investering