Medewerkers

De Groninger Energiekoepel heeft de volgende medewerkers:

Harm Jan Prins – Projectbegeleider

Sander Berkepas – Coördinator Initiatiefbegeleiders

Jantine Koppert – Initiatiefbegeleider (Gemeente Het Hogeland) Wijkenergie Plannen begeleider

Sinds 2016 werk ik voor GrEK, de eerste paar jaar begeleidde ik initiatiefnemers voornamelijk bij coöperatieve opwekprojecten. Inmiddels is de focus verschoven naar warmte projecten en begeleid ik werkgroepen met het maken van plannen voor een aardgasvrij dorp en in veel gevallen ook een energieneutraal dorp. Daarnaast ben ik het eerste aanspreekpunt voor energie-initiatieven in de gemeente Het Hogeland.

Je kunt mij per mail bereiken: jantine.koppert@grek.nl

Hanna van der Heide-de Vries – Programmamanager Programma Energieparticipatie

Met de Natuur- en Milieufederatie Groningen en Grunneger Power voert GrEK het Programma Energieparticipatie (www.pepg.nl) uit. Met Janneke Wolkorte van de NMG doe ik het programmamanagement. Ik ben sinds 2014 actief voor de GrEK in verschillende rollen, begonnen als vrijwilliger, gewerkt als initiatiefbegeleider en coördinator. De ervaring die ik heb opgedaan in mijn werk als initiatiefbegeleider, gebruik ik nog steeds in mijn huidige functie.

Je kunt mij per mail bereiken: hanna.devries@grek.nl

Nicolette Hetzler – Backoffice

Sinds november 2022 werk ik voor GrEK als medewerker Backoffice. Mijn functie houdt in dat ik aanvragen voor advies over energiebesparende maatregelen en verduurzaming van woningen match met een van onze energiecoaches. Daarnaast verricht ik voorkomende administratieve werkzaamheden en hand- en spandiensten voor mijn GrEK-collega’s.

Je kunt mij per mail bereiken: nicolette.hetzler@grek.nl