Medewerkers

De Groninger Energiekoepel heeft de volgende medewerkers:

Harm Jan Prins – Projectbegeleider

Sander Berkepas – Coördinator Initiatiefbegeleiders

Jantine Koppert – Initiatiefbegeleider (Gemeente Het Hogeland) Wijkenergie Plannen begeleider

Sinds 2016 werk ik voor GrEK, de eerste paar jaar begeleidde ik initiatiefnemers voornamelijk bij coöperatieve opwekprojecten. Inmiddels is de focus verschoven naar warmte projecten en begeleid ik werkgroepen met het maken van plannen voor een aardgasvrij dorp en in veel gevallen ook een energieneutraal dorp. Daarnaast ben ik het eerste aanspreekpunt voor energie-initiatieven in de gemeente Het Hogeland.

Je kunt mij per mail bereiken: jantine.koppert@grek.nl

Cindy Looyé-Sinnema – Initiatiefbegeleider (Gemeente Eemsdelta, Gemeente Midden-Groningen)

Als initiatiefbegeleider ben ik sinds oktober 2022 werkzaam bij de GrEK. De Energie Coöperaties van de gemeenten Eemsdelta en Midden-Groningen kunnen op mij rekenen voor het vinden van informatie en het verbinden van kennis. Ook beginnende coöperaties in deze gemeenten kunnen bij mij terecht met al hun vragen. Daarnaast assisteer ik Jantine Koppert met het creëren van een leeromgeving voor WEP trajecten.

Je kunt mij per mail bereiken: cindy.looye-sinnema@grek.nl

Tim Snitjer – Initiatiefbegeleider (Gemeente Westerkwartier, Gemeente Westerwolde en Gemeente Oldambt)

Sinds begin 2023 ben ik bij GrEK initiatiefbegeleider. Mijn inzet is gericht op de gemeenten Westerkwartier, Westerwolde en Oldambt. Als initiatiefbegeleider is het mijn doel om energie-initiatieven en energiecoöperaties te faciliteren binnen de energietransitie. Ik wil hierbij kennis opdoen en verbinden om samen onze doelen te behalen.

Je kunt mij per mail bereiken: tim.snitjer@grek.nl

Hanna van der Heide-de Vries – Programmamanager Programma Energieparticipatie

Met de Natuur- en Milieufederatie Groningen en Grunneger Power voert GrEK het Programma Energieparticipatie (www.pepg.nl) uit. Met Janneke Wolkorte van de NMG doe ik het programmamanagement. Ik ben sinds 2014 actief voor de GrEK in verschillende rollen, begonnen als vrijwilliger, gewerkt als initiatiefbegeleider en coördinator. De ervaring die ik heb opgedaan in mijn werk als initiatiefbegeleider, gebruik ik nog steeds in mijn huidige functie.

Je kunt mij per mail bereiken: hanna.devries@grek.nl

Nicolette Hetzler – Backoffice

Sinds november 2022 werk ik voor GrEK als medewerker Backoffice. Mijn functie houdt in dat ik aanvragen voor advies over energiebesparende maatregelen en verduurzaming van woningen match met een van onze energiecoaches. Daarnaast verricht ik voorkomende administratieve werkzaamheden en hand- en spandiensten voor mijn GrEK-collega’s.

Je kunt mij per mail bereiken: nicolette.hetzler@grek.nl