Mijn Energie VanOns

Kies jouw type energiecontract Regulier Dynamische energie

Farmsum 8 oktober 2024

Het energiecafé in Farmsum was de meest interactieve tot nu toe! Omdat ons doel is inwoners te inspireren op het gebied van verduurzaming, vinden wij het belangrijk om ook van jullie te horen. Daarom hebben we dit keer een rondje gedaan langs alle aanwezigen om hun verwachtingen van de avond te horen. We hopen dat de bezoekers antwoord hebben gekregen op de meeste van hun vragen.

Hoe meer interactie tussen spreker en publiek, hoe langer een avond duurt. We kunnen ons daarom voorstellen dat we nog niet alle vragen hebben kunnen beantwoorden. Gelukkig komen we op 21 november terug in Farmsum! Dan maken we er net zo’n geslaagde avond van als deze.

De avond ging over subsidies en isolatiemaatregelen. Maar natuurlijk hebben we ook een gastspreker gehad. Fred Bagnay heeft ons verteld over zijn huis en hoe dit verduurzaamd is. Daarnaast kon hij ons vertellen over een zonneproject van de lokale coöperatie. Van dit project kun je zonnepanelen huren, ideaal als het op je eigen dak niet mogelijk is. Mocht je hier vragen over hebben, dan kun je mailen naar info@grek.nl.

Feedback energiecafé Farmsum

Om ons werk te blijven verbeteren horen we graag wat jullie vonden van het energiecafé. Dit doen we aan de hand van een korte vragenlijst. Wij verwachten dat dit niet langer dan 5 minuten zal duren.

Beoordeling energiecafé

Heb je wat gehad aan het energiecafé

Communicatie

Hoe heb je over het energiecafé gehoord?

Meerder antwoorden zijn mogelijk

Volgend energiecafé

Welke thema's vind je interessant voor het volgende energiecafé

Meerdere antwoorden zijn mogelijk

Vrije feedback