Mijn VanOns

Kies jouw type energiecontract Regulier Dynamische energie

Energiecafé Leens

Het eerste energiecafé van de zomer was een succes! De huiskamer van Leens zat vol, er werden vragen gesteld en ijverig meegeschreven.

Sommige mensen waren speciaal gekomen voor de opening van Rik Stigter. Zijn verhaal over thuisbatterijen ging diep in op de voordelen en nadelen van een batterij. Er werden aardig wat vragen gesteld. Zo waren er vragen over hoe het handelen in stroom precies werkt en voor wie een thuisbatterij geschikt is. Rik kon putten uit eigen ervaring en het blijkt dat er bij het hebben van een thuisbatterij en het handelen in stroom nog wel wat bij komt kijken!

Ook het verhaal van Maurice Bosman was een succes. Zijn uitleg over verschillende maatregelen die geschikt zijn voor de zomer gaf een mooie impressie over welke maatregelen voor wie interessant zijn. Sommige maatregelen leveren energie, maar de meesten besparen energie en verbeteren het leef comfort. En fijn wonen, dat willen we toch allemaal! Na afloop konden de bezoekers zich aanmelden voor een gratis en onafhankelijk energiecoachgesprek bij hun thuis.

Er was gelukkig ook ruimte voor specifieke vragen. Zo kreeg Maurice een vraag over kleine windmolens. Kunnen deze uit? Dit is een genuanceerde vraag en kan per situatie verschillen. Bij kleine windmolens in de bebouwde omgeving blijkt dat de elektriciteit die gebruikt is voor de productie van de windmolen groter is dan hij in totaal opwekt. Wil je hier meer over weten ga dan naar: Bijna 40 kleine windturbines getest – Lowtech Magazine.

Was je aanwezig op het energiecafé? Dan horen we graag wat je er van vond! Dit kan via het feedbackformulier onderaan deze pagina.

Kon je er niet bij zijn? Wees niet getreurd, je kunt je via onze website ook aanmelden voor andere energiecafés!

Feedback energiecafé Leens

Om ons werk te blijven verbeteren horen we graag wat jullie vonden van het energiecafé. Dit doen we aan de hand van een korte vragenlijst. Wij verwachten dat dit niet langer dan 5 minuten zal duren.

Beoordeling energiecafé

Heb je wat gehad aan het energiecafé

Energiecoaches en maatregelen

Heb je een gesprek met een energiecoach ingepland vanwege het energiecafé?
Ben je van plan energiebesparende maatregelen te nemen?

Communicatie

Hoe heb je over het energiecafé gehoord?

Meerder antwoorden zijn mogelijk

Volgend energiecafé

Welke thema's vind je interessant voor het volgende energiecafé

Meerdere antwoorden zijn mogelijk

Vrije feedback