Mijn VanOns

Kies jouw type energiecontract Regulier Dynamische energie

Energiecafé Muntendam

Energiecafé op 20 Juni

Op donderdag 20 juni 2024 organiseert de Groninger Energiekoepel samen met de coöperatieve vereniging Duurzaam Menterwolde een energiecafé. Op deze pagina vind je alle informatie over dit café. Verzekerd zijn van een plekje? Meld je dan aan!

Verduurzamen in de zomer

We starten de avond met een kort inspirerend verhaal van Mario Post over voldoende water voor nu en later. Het leek altijd zo vanzelfsprekend maar hoe zorgen we er samen voor dat er ook in de toekomst genoeg drinkwater beschikbaar is? Hoe kunnen je zuinig omgaan met drinkwater? Lukt het je om 5 liter per persoon per dag minder te gebruiken, bijvoorbeeld door een minuutje korter te douchen? Mooi meegenomen dat dat ook nog eens flink scheelt in het gasverbruik. Waterbedrijf Groningen wil de watervoorziening duurzaam veilig stellen en kan daarbij jouw hulp gebruiken. Alle kleine beetjes helpen. Hoeveel liter water gebruikt jij per dag?

Maurice Bosman van de Groninger Energiekoepel vertelt welke maatregelen je kunt nemen in de zomer om je huis te verduurzamen. Ben je geïnteresseerd in maatregelen zoals isolatie, zonwering, een groen dak, zonnepanelen, warmtepomp of zonneboiler en wil je een eerlijk en onafhankelijk advies over in welke situaties deze interessant zijn, kom dan naar het energiecafé!

      • Datum:     Donderdag 20 juni 2024
      • Locatie:   MFC de Menterne in Muntendam, Julianaplein 1
      • Tijd:            Deuren open om 19:30 uur, start om 20:00 uur

Meld je via onderstaand formulier aan om zeker te zijn van een plekje!

Dit energiecafé is georganiseerd in samenwerking met de coöperatieve vereniging Duurzaam Menterwolde.

Feedback energiecafé Muntendam

Om ons werk te blijven verbeteren horen we graag wat jullie vonden van het energiecafé. Dit doen we aan de hand van een korte vragenlijst. Wij verwachten dat dit niet langer dan 5 minuten zal duren.

Beoordeling energiecafé

Heb je wat gehad aan het energiecafé

Energiebesparende maatregelen

Ben je van plan energiebesparende maatregelen te nemen?

Communicatie

Hoe heb je over het energiecafé gehoord?

Meerder antwoorden zijn mogelijk

Volgend energiecafé

Welke thema's vind je interessant voor het volgende energiecafé

Meerdere antwoorden zijn mogelijk

Vrije feedback