Mijn VanOns

Kies jouw type energiecontract Regulier Dynamische energie

Energiecafé Muntendam

 

 

Het energiecafé in Muntendam is door de bezoekers goed ontvangen! Er zijn interessante onderwerpen besproken, er was ruim voldoende tijd voor vragen en aandacht voor persoonlijke situaties.

Mario Post van Waterbedrijf Groningen opende met een goede uitleg over water voor nu en later. Hij ging eerst terug in de tijd en nam ons mee naar de verplichte aansluiting op het waternet voor (bijna) alle Groningers. In die tijd zijn er mensen de straat op gegaan, ze wilden geen aansluiting. Onderhand is het moeilijk voor te stellen dat je geen schoon water uit de kraan krijgt. Wij denken dat iedereen er blij mee is! Maar toch is er een probleem. Het gezamenlijke watergebruik blijft groeien terwijl nieuwe waterbronnen moeilijk te vinden zijn. Daarom heeft Mario een oproep voor elke Groninger, haal je watergebruik met 5 liter per dag naar beneden. En aangezien we gemiddeld per persoon ongeveer 120 liter per dag gebruiken lijkt dit ons best haalbaar!

Voor de bezoekers van dit café heeft Maurice Bosman een toelichting gegeven over verduurzamende maatregelen in de zomer en aangepast aan de behoeftes van de bezoekers. Dit zorgde voor een goed gesprek. We zijn blij dat elke bezoeker vragen kon stellen en een voorproefje kreeg van advies op maat. De bezoekers kregen vervolgens ook een visitekaartje mee om een gratis en onafhankelijk energiecoachgesprek aan te kunnen vragen bij de gemeente Midden-Groningen.

Feedback energiecafé Muntendam

Om ons werk te blijven verbeteren horen we graag wat jullie vonden van het energiecafé. Dit doen we aan de hand van een korte vragenlijst. Wij verwachten dat dit niet langer dan 5 minuten zal duren.

Beoordeling energiecafé

Heb je wat gehad aan het energiecafé

Energiebesparende maatregelen

Ben je van plan energiebesparende maatregelen te nemen?

Communicatie

Hoe heb je over het energiecafé gehoord?

Meerder antwoorden zijn mogelijk

Volgend energiecafé

Welke thema's vind je interessant voor het volgende energiecafé

Meerdere antwoorden zijn mogelijk

Vrije feedback