Mijn VanOns

Kies jouw type energiecontract Regulier Dynamische energie

Energiecafé Warffum

 

 

 

Wat een leuke avond hebben we gehad in ‘t Wieshoes! We hadden de zaal vol met allemaal enthousiaste mensen. Het mag duidelijk wezen dat ze stuk voor stuk druk zijn met verduurzamen. Wij zijn blij een dat we bij mochten dragen aan de duurzame toekomst van Warffum en omstreken!

Het café werd deze keer niet met een spreker maar met een interview geopend! Engbert Breuker vroeg Paul Medema over de bouw van zijn duurzame huis. Het is mooi om te horen hoe duurzaamheid en wooncomfort samen komen. Maar Paul was niet de enige met ervaring op het gebied van duurzaam wonen, ook Engbert weet hier het fijne van. Hij vertelde hoe zijn monumentale pand door de jaren heen steeds duurzamer is gemaakt. Twee prachtige voorbeelden, wij zijn blij dat ze hun ervaring met ons wilde delen!

Het verhaal van Maurice Bosman is ook weer goed ontvangen. De meeste mensen hebben naar aanleiding van zijn verhaal een gesprek met een energiecoach aangevraagd. Dit is mooi omdat de algemene voorlichting van Maurice zo met hun thuissituatie kan worden vergeleken.

Na afloop van de praatjes zijn de meeste mensen nog blijven plakken voor een drankje. Engbert wist als gastheer en DJ de sfeer er goed in te krijgen. Het was mooi om te zien hoe ervaringen werden uitgedeeld en het duurzaamheidsadvies onderling voortgezet.

Dit energiecafé wordt georganiseerd in samenwerking met de Hogelandster Energie Coöperatie en de Gebiedscoöperatie Het Hogeland.

Gebiedscoöperatie Het Hogeland

Feedback energiecafé Warffum

Om ons werk te blijven verbeteren horen we graag wat jullie vonden van het energiecafé. Dit doen we aan de hand van een korte vragenlijst. Wij verwachten dat dit niet langer dan 5 minuten zal duren.

Beoordeling energiecafé

Heb je wat gehad aan het energiecafé

Energiecoaches en maatregelen

Heb je een gesprek met een energiecoach ingepland vanwege het energiecafé?
Ben je van plan energiebesparende maatregelen te nemen?

Communicatie

Hoe heb je over het energiecafé gehoord?

Meerder antwoorden zijn mogelijk

Volgend energiecafé

Welke thema's vind je interessant voor het volgende energiecafé

Meerdere antwoorden zijn mogelijk

Vrije feedback