Mijn VanOns

Kies jouw type energiecontract Regulier Dynamische energie

Energiecafé Warffum

Energiecafé op 1 Juli

Op maandag 1 juli 2024 organiseert de Groninger Energiekoepel samen met de Hogelandster Energie Coöperatie en de Gebiedscoöperatie Het Hogeland een energiecafé. Op deze pagina vind je alle informatie over dit café. Verzekerd zijn van een plekje? Meld je dan aan!

Verduurzamen in de zomer

De avond word geopend met een interview. Engbert Breuker met Paul Medema over de verduurzamingen die aan zijn huis heeft gedaan. Daarnaast bespreken ze het leefcomfort wat hij en zijn gezin dankzij de verduurzamingsmaatregelen ervaren. Wie weet kom je uit het café weg met jouw volgende verduurzamingsplan. Heb je zelf vragen voor Paul? Ook hier is ruimte voor.

Maurice Bosman van de Groninger Energiekoepel vertelt welke maatregelen je kunt nemen in de zomer om je huis te verduurzamen. Ben je geïnteresseerd in maatregelen zoals isolatie, zonwering, een groen dak, zonnepanelen, warmtepomp of zonneboiler en wil je een eerlijk en onafhankelijk advies over in welke situaties deze interessant zijn, kom dan naar het energiecafé!

      • Datum:    Maandag 1 juli 2024
      • Locatie:   ‘t Wieshoes in Warffum, Westervalge 5a
      • Tijd:          Deuren open om 19:30 uur, start om 20:00 uur

Meld je via onderstaand formulier aan om zeker te zijn van een plekje!

Dit energiecafé wordt georganiseerd in samenwerking met de Hogelandster Energie Coöperatie en de Gebiedscoöperatie Het Hogeland.

Gebiedscoöperatie Het Hogeland

 

Aanmeldformulier Energiecafé Warffum op maandag 1 juli 2024

Naam(Vereist)
Verwerken persoonsgegevens(Vereist)