Mijn VanOns

Kies jouw type energiecontract Regulier Dynamische energie
Coöperatie

Garnwerd Lokaal Onafhankelijk En Duurzaam

Ook groene stroom van Garnwerd Lokaal Onafhankelijk En Duurzaam

Bestaande klant? Bereken via mijn VanOns
  • 100% groene stroom uit eigen buurt
  • Aantrekkelijke tarieven
  • Overstappen is makkelijk
  • Opbrengsten worden lokaal besteed aan duurzame projecten
  • Verbeter je CO2 footprint, zonder grote investering

Concreet iets doen om de wereld duurzamer te maken. We geloven dat we samen meer kunnen bereiken. Doe je met ons mee?

Wij werken aan een sociale en duurzame toekomst voor Garnwerd. In de toekomst is Garnwerd energieneutraal en aantrekkelijk als leefomgeving. De toekomst geven we vorm door gezamenlijk energie te besparen, op te wekken en in te kopen bij Energie VanOns. Winsten blijven behouden en worden geïnvesteerd in dorpsprojecten. Projecten o.a.: duurzaam dorp workshops, twee zonnecollectieven en energiebesparingstraject.

“Naast onze klimaatopgave, leven we in een regio waar de leefbaarheid van dorpen onder druk staat. We kunnen het verschil maken door de energietransitie aan te grijpen als kans en ermee aan de slag te gaan. Goed voor klimaat, goed voor leefbaarheid, goed voor ons Groningers.”

- Joris de Winter - voorzitter

Samen staan we sterk
Onze coöperatie runnen we met een groep enthousiastelingen die zich vrijwillig inzetten  voor de verduurzaming van onze buurt. We financieren onze projecten met lidmaatschappen en klanten die via ons energie afnemen bij Energie VanOns. Voor elke klant ontvangen wij jaarlijks een vergoeding. Deze vergoeding besteden wij weer aan duurzaamheidsprojecten in onze buurt. Samen bouwen we aan een zonnige toekomst. Doe je met ons mee?

Garnwerd Lokaal Onafhankelijk En Duurzaam

  • Hunzeweg 2
  • Garnwerd
Bezoek website